BekeLigeti fejlecLogo

 

kreta    logo    okoiskola

Hírek, közlemények

Friss híreink! 

 

 

S22C-6e22042615270_page-0001.jpg

 

  

 shutterstock_730785688-scaled-1.jpg

 

 

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT

A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

A kedvezményezett adószáma:

1

8

9

6

2

9

0

1

-

1

-

2

0

A kedvezményezett neve:

„ Nyújts Kezet „ Közhasznú Alapítvány

TUDNIVALÓK

Ezt a nyilatkozatot csak akkor töltse ki, ha valamely társadalmi szervezet, alapítvány vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap javára kíván rendelkezni.

A nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely e lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abba a nyilatkozat elhelyezhető legyen.

FONTOS! A rendelkezése csak  akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS AZ ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel.

 

 

"CseppetSem!" - Használt sütőolaj begyűjtés

 

Kedves Kollégák! Tisztelt Szülők!

Iskolánk csatlakozott a CseppetSem programhoz. Kérjük a kedves szülőket és kollégákat, hogy környezetünk védelme érdekében gyűjtsük együtt az elhasznált sütőzsírt, sütőolajat, pálmaolajat, kókuszolajat. A zárt műanyag flakonban vagy zárt befőttes üvegben öntött olajat, zsiradékot az iskolánk autós bejáratánál lévő gyűjtőedénybe szíveskedjenek elhelyezni. A környezetünk védelme mellett az intézményünket is tudják támogatni. A begyűjtött mennyiség után a szolgáltató pénzt fizet az alapítványunk számára, amit a tanulóink támogatására fordítunk.

Köszönjük, ha segítenek! Védjük együtt környezetünket!

 olajgyujto.jpg

 

 

  

Iskolánkban az alábbi pozíciókra lehet pályázni:

 

 

Jelenleg nincsen betöltendő álláslehetőségünk!